fbpx

Voor Professionals

Werk je met kinderen, in je eigen praktijk of in een organisatie en wil je de FreeHappyKids-Methode gebruiken?

Dat kan! Met een licentie.
Hieronder vind je twee opties.


Licentie Eigen Praktijk

Voor coaches, therapeuten en psychologen

Als je enthousiast bent over de FreeHappyKids-Methode en het graag zou willen gebruiken in je eigen praktijk dan kun je een licentie aanvragen. 

Je kunt dan al het materiaal, de video's, oefeningen en tools gebruiken in je werk en met je cliënten.
Je kunt de video's & audio zelf gebruiken, krijgt een speciaal 'ouder-account' voor jouw praktijk, en/of kunt helemaal op je eigen manier het materiaal gebruiken.

 Neem contact op voor meer informatie (op de nieuwe website Hoogsensitief Kind)


Licentie Organisatie

Voor scholen, kinderopvang en andere organisaties die kinderen ondersteunen

Als je enthousiast bent over de FreeHappyKids-Methode en het graag zou willen gebruiken in jullie organisatie dan kun je een licentie aanvragen. 

Neem contact op voor meer informatie (op de nieuwe website Hoogsensitief Kind)


"

Ik gebruik meerdere van jouw programma’ s en in mijn praktijk het Free Happy Kids programma. Ik heb een licentie bij jou. Het werkt erg prettig in mijn praktijk. De kinderen en ouders reageren erg positief! En ik kan het goed combineren met mijn andere werkwijzen."

Wendy

"

"Ik doe elke ochtend een paar kaartjes of een oefening met mijn groep. De kinderen vinden het heerlijk en de sfeer is zo veel zachter geworden. Kinderen mogen ook zelf oefeningen gaan doen of video's kijken als ze daar behoefte aan hebben. Ik krijg ook positieve feedback van ouders. Eigenlijk zou elke school en opvang zoiets moeten aanbieden"

Marjan

"

Ik gebruik nu 3 maanden je programma in mijn praktijk. Ik merk dat het de gevoelige kinderen waar ik mee werk ontzettend snel terug naar hun rust brengt. Het is een hele fijne aanvulling op mijn werkwijze en geeft extra diepgang. Ook de ouders zijn positief over de verschillen die ze merken!"

Jacqueline