fbpx

Introductie:
Telepathisch Communiceren 
met je kind

Hoe zou het zijn....


Als je kon weten wat er in het hoofd van je kind omgaat?

Als je heel duidelijk kunt aanvoelen wat je kind voelt en van je nodig heeft? 

Als je een nog diepere connectie met je kind kan ervaren? 

Als precies weet waar jouw eigen blinde vlekken en triggers zitten en je die op zou kunnen lossen.

Zodat je de volgende stap kunt maken in je persoonlijke groei - voor jezelf en als ouder

Kinderen communiceren vaak via intuïtie met hun ouders ...en veel ouders pikken dat ook op!

Als jij een sensitieve ouder bent dan heb je dat misschien wel eens: In de vorm van een plotseling goed idee, een voorgevoel ergens over, een goed gevoel over een bepaalde keuze voor je kind. 


Uiteindelijk kun je leren om die intuïtieve connectie bewust te gebruiken. 


Dat je niet 'zomaar' iets oppikt maar via je intuïtie bewust contact maakt. De volgende stap is dan bewust telepathisch communiceren met je kind.


Deze video hieronder komt uit de eerste module van de cursus Telepathisch Communiceren met je Kind. 


In de meditatie eronder kun je zelf intuïtief contact maken met je eigen kind. 

Klik op 'play' om de video te bekijken: 

Zelf proberen 

Kan iedereen leren om telepathisch te communiceren met zijn of haar kind?

Kan ik dat ook?


Ik geloof en heb ervaren dat iedereen dat kan.


Voor mij is het een heel natuurlijk iets wat hoort bij de band tussen ouder en kind.

Ik geloof dat elke ouder die dat wil kan leren telepathisch en intuïtief contact te maken.

Hoe snel je het kunt leren ligt aan waar je begint. Of je nu al wel eens je intuïtie voelt of nog helemaal niet.


Maar waar je ook begint, iedereen heeft intuïtie en iedereen kan dat stap voor stap verder ontwikkelen. 


In de meditatie hieronder kun je het zelf een klein beetje uitproberen :-)

Hoi, ik ben Leony

In de afgelopen jaren heb ik in sessies met honderden kinderen telepathisch gecommuniceerd.

Kinderen leggen uit wat ze voelen, wat ze nodig hebben van hun ouders, waar gedrag vandaan komt, wat ze leuk vinden, hoe ze het leven zien, etc. 


Ik heb veel van deze gesprekken geleerd!


En het is mijn passie om andere ouders ook te helpen die intuïtieve connectie met hun kind, en met zichzelf, te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Als je de juiste stappen volgt en de valkuilen vermijdt, is het helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt :-)

In de afgelopen jaren heb ik daar al honderden ouders mee geholpen.


Als je het leuk vindt kun je onderaan deze pagina de verhalen en ervaringen van die ouders lezen.

In 4 stappen zelf leren telepathisch communiceren

Wil je zelf leren telepathisch te communiceren met je kind?
Dat kan! :-)

In de cursus Telepathisch Communiceren met Je Kind leer je in 4 stappen hoe je je intuïtie kunt versterken, beter signalen van je kind oppikt en zelf telepathisch contact kunt maken.

Op verzoek komt de cursus eenmalig terug voor een nieuwe ronde!

We beginnen 12 september

In de cursus ontdek en ervaar je:

  • Wat jouw kind je eigenlijk zou willen vertellen…

  • Een sterke intuïtie met helder en duidelijk aanvoelen: van je kind maar ook in jezelf

  • Minder ‘ruis’ in jullie connectie: minder botsingen, meer verbinding & begrip

  • Stap voor stap zelf leren telepathisch communiceren met je kind.

    Van voor de geboorte tot na de pubertijd

Klik op de gele knop hieronder om alles over de cursus te lezen.

Wat andere ouders zeggen

Een paar ervaringen van ouders die de cursus al gevolgd hebben

"

Sinds de cursus voel ik van alles intuïtiever aan, krijg bij heel veel grote en kleine beslissingen vanzelf ja/nee door. Mijn zoontje is ongeveer naar het einde toe veel rustiger en blijer, en vooral weer wat minder aanhankelijk aan mij. Ik zou de cursus absoluut aanbevelen aan andere ouders. Heel veel waarde voor het geld. 

Telepatisch leren communiceren in een aantal stappen en ook nog aan jezelf werken in de tussentijd. Ik heb mijn eigen aspecten een plekje gegeven en ben weer in verbinding gekomen met mezelf. Ik ben verbaasd dat het zo makkelijk gaat als ik stap voor stap jouw uitleg volg!"


"

Sinds ik deze cursus ben gestart, voel ik me, gewoon in het dagelijkse leven, nog meer verbonden met mijn twee dochtertjes. Ik herken hun behoeftes snel en voel goed aan als er iets is. Geeft een heel fijn gevoel."

"

Wat een fijne meditatie deze week! Voelt heel fijn om op deze manier bij mijn zoontje te zijn. En wel grappig dat ik wilde vragen waarom hij mij als moeder heeft uitgezocht, het antwoord kwam eerder dan ik de vraag in mijn hoofd had gesteld!"


"

Vandaag ging het bij mij al stukken beter! Wat me opvalt sinds ik gestart ben met de meditaties, is dat mijn zoon juist heel erg het contact met me opzoekt, uitspreekt wat hij voelt en wat hij van me vindt: zo mooi 😊 Het gevoel dat er nu al minder ruis op de lijn zit!"

"

"Wat een ervaring. Tranen stroomden over mijn wangen van liefde voor mijzelf, mijn zoon en dochter. Aan het einde van de meditatie wist ik zelfs nog contact te maken met mijn dochter waar ik een hele moeilijke band mee heb. Het gevoel van de energie die loskwam tussen ons drieën was intens. Nothing but love."


© 2020, FreeHappyKids    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy     Contact