fbpx

Cursussen & Masterclasses

Onderstaande online cursussen zijn met zorg ontwikkeld speciaal voor hoogsensitieve en/of strong-willed kinderen en hun ouders.


De FreeHappyKids-Methode

Voor hoogsensitieve kinderen zelf

De unieke FreeHappyKids-methode is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve en/of strong-willed kinderen vanaf ongeveer 6-12 jaar

In dit uitgebreide video programma leert je kind stap-voor-stap omgaan met grote gevoelens, tot rust komen en prikkels loslaten, hoe je je goed kunt voelen op school en nog veel meer.

 => Lees hier alles over het FreeHappyKids Programma


FreeHappyKids JUNIOR

Voor ouders van jonge kinderen én kinderen zelf

Het JUNIOR programma is voor jonge hoogsensitieve en/of strong-willed kinderen en hun ouders. Van 1-6 jaar.

Als ouder leer je alles over de emotionele behoeftes van je kind en de uitdagingen op die leeftijd met gevoeligheid (emotionele buien, beginnen met school, etc). En de 5 stappen om je kind te leren omgaan met grote gevoelens. 

Voor kinderen zelf zijn er meer dan 30 oefeningen en tools die je al jong kunt gebruiken voor innerlijke rust, balans & harmonie. 

 => Lees hier alles over FreeHappyKids JUNIOR


Hoogsensitief Opvoeden

Voor ouders van hoogsensitieve kinderen van 2,5 tot 16 jaar

De meest complete cursus hoogsensitief opvoeden voor ouders van sensitieve kinderen van 2,5 tot 16 jaarNooit meer schreeuwen, mopperen, zeuren of drammen - en een kind wat makkelijk meewerkt en luistert.

Ontdek precies wat jouw gevoelige of strong-willed kind van jou nodig heeft om zich goed te voelen en help je kind opgroeien met zelfvertrouwen.

 => Lees hier alles over de cursus Hoogsensitief Opvoeden


FreeHappy-Parent

Dé Balans Cursus voor gevoelige & hoogsensitieve ouders

In deze online cursus leer je de 3 stappen om je energie blijvend in balans te brengen. Zodat je bij jezelf kunt blijven - ook als het druk is of je kind een emotionele bui heeft.

Stop met het opzuigen van gevoelens van anderen om je heen en begin met het uitstralen van je eigen rust en balans.

 => Lees hier alles over de Balans Cursus voor Gevoelige Ouders


Masterclass

Online Masterclasses over uitdagende thema's
Vol met praktische strategieën die je gelijk kunt toepassen. 


Voor professionals

Voor coaches, therapeuten, psychologen, scholen, opvang & andere organisaties
Werk je met kinderen, in je eigen praktijk of in een organisatie en wil je de FreeHappyKids-Methode gebruiken? Dat kan!

 => Lees hier over onze licentie-opties


"

Leony kan heel helder uitleggen hoe iets werkt en waarom iets werkt. Aan volwassenen en juist ook aan kinderen! Met zachtheid en humor.

De oefeningen van Leony zijn gemakkelijk te volgen, praktisch en gewoon heel erg zinvol voor sensitieve kinderen. 

Ze helpen je kind om beter bij zichzelf te blijven, zichzelf te begrijpen en zelf aan te voelen wat hij/zij nodig heeft. Zo kan hij of zij ontspanning vinden in zichzelf, middenin een drukke wereld.

Deze tools gun ik ieder kind! (en ik had ze graag vroeger zelf gehad)"

Irene Langeveld MsC.
Orthopedagoog & Hoogsensitiviteitscoach
Over het FreeHappyKids-Programma

FreeHappyKids-Programma

"

"Sinds we begonnen zijn houdt onze dochter het veel beter vol op school en ze huilt niet meer als ze naar school gaat."

"Je programma is trouwens heel fijn, we merken zo'n verschil! - nu nog maar sporadisch boze buien, waar dat hiervoor vaak dagelijks was"

"De explosies zijn nu al een stuk minder en vaak voelt mijn dochter zelf al aan dat ze even een pauze nodig heeft. Ze is ook opeens meer open en kan beter aangeven wat ze voelt en nodig heeft. Heel erg bedankt!"

"Voor mijn zoon volg ik jouw freehappykids cursus. Mijn complimenten. Al veel ondersteuning gezocht, maar jij legt het zo fantastisch uit en met goede tools. Knap werk."

Lees meer ervaringen op deze pagina

"

"We merken nu al zo'n verschil! Onze ochtenden verlopen nu soepel en ik heb mijn avondrust weer terug. Elke ouder zou deze cursus moeten volgen!”

"Het belangrijkste verschil is dat ik nu weet hoe ik het beste kan reageren (en hoe niet!) en dat ik elke keer weer merk dat het werkt. Mijn temperamentvolle mannetje heeft meer rust en we hebben nauwelijks nog strijd.”

"Vanochtend zei mijn dochter: Mam, ik ben echt trots op mezelf! En daar kreeg ik tranen van in mijn ogen. Ze kon vaak zo angstig en onzeker zijn. Het voelt zo goed dat ik haar nu daarin kan helpen.”

“Ik werk in het onderwijs en ik raad alle ouders aan om je cursus te volgen!”

Lees meer ervaringen op deze pagina

"

"Ik ben superblij mee te doen aan de cursus. Ik merk ook echt dat ik sneller bij mezelf kan komen en daardoor rust kan vinden die ook doorstraalt naar mn kind”

"Er gebeurd zoveel! Ik voel steeds meer liefde en rust. Heel erg bijzonder allemaal. Nogmaals veel dank voor je heldere rustige uitleg…”

“Ik pas de oefeningen van je in mijn dagelijks leven toe. En het helpt! Ik ben duidelijk minder moe en kan nu zelfs naar een indoor playground met de kids ( ging vroeger niet..). Ik heb het idee dat ik mijn leven weer een stuk terug heb.”

"Voor mij is jouw informatie echt een missing link in al het persoonlijk werk wat ik al gedaan heb. Ben er zó blij mee!”

“Met mijn zoontje gaat het ook goed. Hij zit lekkerder in zijn vel. Ik heb nu veel meer rust.”

Lees meer ervaringen op deze pagina

Voor hoogsensitieve of strong-willed kinderen vanaf 6-12 jaar

Voor ouders van sensitieve kinderen van 2,5 tot 16 jaar

Voor gevoelige & hoogsensitieve ouders