fbpx

Wat je hoogsensitieve kind niet leert op school

Lieve ouder,

Heeft jouw kind soms moeite om om te gaan met drukte, prikkels of heftige gevoelens en zou je je kind graag willen leren om daar gezond en ontspannen mee om te gaan?

Heeft je kind soms zelf intense gevoelens of een heftig uitbarsting en zou je het fijn vinden voor je kind als hij of zij meer innerlijke rust en emotionele balans heeft?

Kan jouw kind soms moeilijk zelf tot rust komen of in slaap vallen en wil je weten hoe je dit makkelijk op kunt lossen?

Wil je je kind helpen opgroeien met zelfvertrouwen en het gevoel dat het helemaal oké is om te zijn wie je bent?

Lees dan even verder...

De wereld wordt steeds drukker met steeds meer prikkels. Op school, van schermen en geluiden overal, van verwachtingen die we van kinderen hebben... Voor kinderen die alles intens waarnemen en voelen leidt dat soms tot uitdagingen.


Sensitieve kinderen zijn gevoelig voor sfeer, drukte, geluiden of voor heftige emoties - als iemand boos is bijvoorbeeld... Ze pikken overal van alles op en kunnen dat niet altijd makkelijk weer loslaten. 


Veranderingen en nieuwe situaties kunnen lastig zijn. Sensitieve kinderen zijn gevoeliger voor verwachtingen van anderen omdat ze die zo goed aanvoelen en kunnen veel van zichzelf vragen.

Al deze uitdagingen leveren spanning op voor je hoogsensitieve kind

Als je kind deze spanning niet genoeg los kan laten dan kan de spanning oplopen of vast blijven zitten. Te veel spanning leidt tot allerlei vervelende problemen:


 • boosheid of heftige uitbarstingen
 • ‘vervelend’ gedrag of negatieve aandacht vragen
 • angstig of emotioneel zijn
 • onzekerheid, perfectionisme of faalangst
 • lastig in slaap vallen, ’s nachts wakker worden of heel vroeg
 • moeilijk zelf tot rust komen
 • uitdagingen in sociale situaties
 • Snel afgeleid of moeite met concentreren op school
 • tics, verstopping, hoofdpijn, buikpijn en allerlei andere lichamelijke klachten

Gelukkig kan de "FreeHappyKids-methode" je kind daar heel goed bij helpen

Ik gebruik het al jaren met de gevoelige kinderen en ouders waar ik mee werk. Toen mijn zoontje behoorlijk last begon te krijgen van zijn gevoeligheid op school zijn we het thuis ook gaan toepassen. En nu ben ik alle inzichten, tools en oefeningen aan het samenvoegen zodat jullie ze ook kunnen gaan gebruiken. 


In 10 minuten per dag kun je je hoogsensitieve kind de ondersteuning geven die hij of zij nodig heeft.

Praktische tools die je hoogsensitieve kind helpen om ontspannen, gelukkig en in balans te zijn

"Je programma is trouwens heel fijn, we merken zo'n verschil! - nu nog maar sporadisch boze buien, waar dat hiervoor vaak dagelijks was (of meerdere keren per dag). Het kaartjes spel is ook een groot succes! De favoriete oefeningen doen ze nu vaak zelf voor het slapen gaan!"
Mama Marloes

Hallo, ik ben

Leony

Sinds 2014 werk ik met gevoelige, hoogsensitieve en nieuwetijdskinderen en hun ouders over de hele wereld. 


Ik help ouders hun kind nog beter te begrijpen en laat zien welke belangrijke behoeftes je (sensitieve) kind heeft die je misschien niet altijd herkend. Daarnaast help ik ouders en kinderen om hun eigen binnenwereld en onbewuste patronen te begrijpen. 


Ik ben zelf een super-sensitivo. Op het hoogtepunt kon ik amper nog de deur uit zonder gelijk uitgeput te raken - erg onpraktisch. Dat ik zo goed geworden ben in anderen met sensitiviteit helpen komt alleen maar omdat ik er zelf zo ontzettend slecht in was. Ik heb er jaaaren over gedaan om te begrijpen hoe het allemaal werkt. En alles wat niet werkt heb ik uitgebreid geprobeerd :-)

Mijn zoontje is ook super sensitief

En erg temperamentvol. Heel lang ging dat prima maar toen het drukker werd op school kreeg hij daar last van. Heftige buien, heel snel aangebrand, niet meer inslapen, buikpijn, hoofdpijn, nauwelijks nog tot rust komen, etc. 


Elk schooljaar werd het een beetje erger, vooral rond december en het einde van het jaar. In de vakantie kwam hij wel weer tot rust, maar de periodes dat hij overspannen was werden steeds langer en heftiger.


Uiteindelijk werd tijd om het anders aan te pakken. Om hem zelf te leren omgaan met zijn sensitiviteit. 


Mijn zoontje is nu gelukkig weer helemaal zijn ontspannen zelf. Hij kan voelen wanneer zijn spanning oploopt, weet wanneer hij even een pauze nodig heeft en hoe hij zichzelf tot rust kan brengen. 


Hij heeft meer zelfvertrouwen, zit weer vol met creative ideeën en slapen is helemaal geen probleem meer. 


Mijn zoon is mijn motivatie voor deze cursus. Hij is ook de eerste die alle nieuwe video's test en hij heeft altijd behulpzame feedback. ("Oh mam, dat kun je echt niet zo zeggen. Dat is zo niet-cool.") 

"

Leony kan heel helder uitleggen hoe iets werkt en waarom iets werkt. Aan volwassenen en juist ook aan kinderen! Met zachtheid en humor.


De oefeningen en meditaties van Leony zijn gemakkelijk te volgen, praktisch en gewoon heel erg zinvol voor sensitieve kinderen. Ze helpen je kind om beter bij zichzelf te blijven, zichzelf te begrijpen en zelf aan te voelen wat hij/zij nodig heeft. Zo kan hij of zij ontspanning vinden in zichzelf, middenin een drukke wereld.


Deze tools gun ik ieder kind!

(en ik had ze graag vroeger zelf gehad)"

Irene Langeveld MsC. 

Orthopedagoog & Hoogsensitiviteitscoach

JE KIND HELPEN OMGAAN MET SENSITIVITEIt

De situatie met mijn zoon deed mij uiteindelijk realiseren hoe belangrijk het is om hoogsensitieve kinderen op de juiste manier te begeleiden en te leren hoe ze zelf met hun sensitiviteit om kunnen gaan


Je kunt thuis en als ouder veel doen om te helpen. Maar het is heel fijn en handig als je kind zelf ook weet hoe het bijvoorbeeld met gevoelens en prikkels om kan gaan. 

 • Dat je kind om kan gaan met gevoelens, prikkels en lastige situaties. 
 • En dat je kind ook weer helemaal kan ontspannen en alle prikkels van de dag weer los kan laten.
 • Dat je kind lekker in z'n vel zit en zich veilig voelt in zijn of haar binnenwereld.
 • Dat je kind rustig in slaap kan vallen.
 • En meewerkt.
 • En je gewoon kunt genieten van elkaar...

Handig voor nu, maar ook handig voor later.


Hoe fijn is het als je je kind nu al zulke belangrijke levensvaardigheden kunt meegeven?
Daar heeft je kind de rest van zijn of haar leven profijt van.

Praktische tools voor hoogsensitieve kinderen

Daarvoor ben ik de FreeHappyKids-Methode gaan ontwikkelen. Zodat er nu ook een cursus is die echt voor hoogsensitieve kinderen zelf is.

Een online cursus die je lekker thuis kunt doen als het jullie uitkomt. Met alle tools, oefeningen en meditaties die we hier ook gebruiken. Die ik al jaren gebruik in mijn 1-op-1 werk met kinderen. Met inzichten en uitleg video's zodat je kind zichzelf en gevoelens een stuk beter begrijpt.


Alles wat je nodig hebt om stap voor stap je hoogsensitieve kind alle vaardigheden te leren om op een gezonde en effectieve manier om te gaan met gevoeligheid, in 10 minuten per dag.

De Voordelen

Je binnenwereld leren kennen

Op school leren kinderen vooral hun hoofd te gebruiken. Bij sport hoe hun lichaam werkt. Maar waar leren kinderen over hun binnenwereld?


In deze cursus leert je kind zijn of haar eigen binnnwereld kennen. En belangrijke vaardigheden zoals omgaan met je gevoelens en spanning, houden van jezelf, hoe je je sterk en rustig kunt voelen.

Balans, Rust & Harmonie

Met de tools, oefeningen en meditaties uit de cursus kan je kind spanning en stress loslaten. En voelt je kind steeds vaker balans, rust en harmonie in zijn of haar leven.

Je merkt dat je kind steeds sneller en dieper tot rust komt tijdens de oefeningen. Maar je kind leert ook trucjes die het op andere momenten toe kan passen, bijvoorbeeld op school, als het ergens druk is of in een andere lastige situatie.


Zelfvertrouwen

Als je kind zijn of haar emoties beter begrijpt en er zelf invloed op kan hebben in plaats van door overspoeld te worden dan geeft dat zelfvertrouwen.


Weten wie je bent, wat je voelt, wat je kunt doen en wat je nodig hebt.


Je kind leert ook dat het helemaal niet raar is om gevoelig te zijn en dat heel veel kinderen dat hebben. Dit ben ik, en dat is oké.

Verbinding

Verbinding is de allerbelangrijkste emotionele behoefte van kinderen. Een kind wat zich verbonden voelt, voelt zich veilig.


Als je de oefeningen samen doet heb je een heel bewust moment van verbinding. Een gezonde gewoonte voor meer connectie. Of lekker na een baaldag of een dag waarop je weinig tijd of aandacht voor je kind had om even weer helemaal lekker op te laden samen. 

Wat anderen zeggen

"

"Voor mijn zoon volg ik jouw freehappykids cursus. Mijn complimenten. Al veel ondersteuning gezocht, maar jij legt het zo fantastisch uit en met goede tools. Knap werk. 

Ik volg eerst alles en bespreek dat steeds tussendoor met hem en doe oefeningen in bed. Werkt super!"


Helga

"

Het werkt super hier en ik vond het zelf ook heel bijzonder en leerzaam. En echt toepasbaar! De explosies zijn nu al een stuk minder en vaak voelt mijn dochter zelf al aan dat ze even een pauze nodig heeft. Ze is ook opeens meer open en kan beter aangeven wat ze voelt en nodig heeft. Heel erg bedankt!"


Emilia

"

In het begin was mijn zoontje niet zo enthousiast en moest ik hem bijna omkopen om de meditaties te doen voor het slapen ;-) Maar na een tijdje klikte het opeens. Hij begon er zelf om te vragen en vindt het heerlijk. Ik heb een ander kind in huis. Zo veel meer rust en ontspanning!"


Anna

De "FreeHappyKids-methode"

Stap voor stap een ontspannen en gelukkig kind
in 10 minuten per dag

Praktische tools die je hoogsensitieve kind helpen om ontspannen, gelukkig en in balans te zijn

Je kind leert in dit programma de 5 essentiële vaardigheden om om te gaan met prikkels, spanning en lastige gevoelens:


 1. Terugkomen bij jezelf en bij jezelf blijven
 2. Gronden - Je rustig en sterk voelen
 3. Loslaten - van prikkels, spanning, piekergedachtes, vervelende gevoelens & verwachtingen
 4. Je veilig voelen in jezelf. Een sterke binnenwereld en je ruimte durven innemen
 5. Omgaan met lastige mensen, situaties en uitdagingen in het moment

Door de cursus heen leert je kind steeds beter ontspannen, gevoelens herkennen en van jezelf houden.

Met uitleg en inzichten maar vooral ook met veel ervaring opdoen. Met oefeningen, tools, meditaties en experimenten. Zodat je kind zelf gaat ervaren wat het verschil is én dat het echt werkt. 


5x per week 10 minuutjes bezig zijn met de tools en oefeningen is voldoende.


In 8 modules met elk diverse video’s met uitleg, tools, energie-oefeningen en meditaties help je je kind om tot rust te komen, spanning los te laten, om te gaan met heftige gevoelens & lastige situaties en groeit het zelfvertrouwen.


Dit is een overzicht van de 8 modules:

Module 1: Je Energielichaam

We beginnen in de eerste drie modules met de basics. Hoe werkt je gevoel, hoe werkt je energie, hoe kun je dat voelen en je kind krijgt de eerste tools en oefeningen om tot rust te komen en spanning los te laten zodat je gelijk kunt beginnen en zo snel mogelijk verschil gaat merken.

 

Module 2: Je Binnenwereld

In de tweede basis module praten we over je binnenwereld. Wat het precies is, hoe je daar komt en wat je er aan hebt. We bespreken hoe er in de buitenwereld vaak veel prikkels zijn of hoe je in je hoofd terecht komt waardoor je drukke gedachtes krijgt of gaat piekeren en wat je daar aan kunt doen.

 

Module 3: Gevoelens / Ik Ben Sensitief

In deze module leer je kind hoe gevoelens werken. We bespreken de vecht, vlucht en bevries reactie en hoe dat werkt in je brein en in je gedrag. Wat gebeurd er als je vecht met je gevoelens en wat kun je anders doen

en wat betekent het als je sensitief bent.

Module 4: Gronden

In deze module leert je kind wat gronden is en waarom het zo belangrijk is als je gevoelig bent. Hoe je kunt gronden op makkelijke en leuke manieren en een paar hele effectieve en krachtige manieren om te gronden.

Module 5: Loslaten & Tot Rust Komen

In deze module leert je kind om terug te komen bij zichzelf, aandacht te geven aan zijn of haar binnenwereld, hoe je prikkels los kunt laten en tot rust komen met de ABL-methode.

 

Module 6: Veilige Plek

In deze module leert je kind hoe je op kunt laden in je binnenwereld. Waarom dat zo handig is en waarvoor je het kunt gebruiken. En hoe je je veilig en rustig kunt voelen. 

 

Module 7: Frisse Wind

In deze module leert je kind aanvullende manieren om met gevoelens om te gaan, om zichzelf ruimte te geven om te zijn en alles op te ruimen wat je niet langer bij je wilt houden. We bespreken ook trucjes voor op school en de relatie tussen je lichaam en je gevoel.

 

Module 8: Connectie ~ De Belangrijkste Behoefte

Connectie is de belangrijkste emotionele behoefte van kinderen. Kinderen die zich verbonden voelen, voelen zich veilig. In deze module zitten meditaties en oefeningen die bedoeld zijn om met z'n tweeën te doen om samen weer even helemaal op te laden. Als jullie even een botsing hebbn gehad, als je een drukke dag had of gewoon omdat het lekker en fijn is.

 

Elke week krijgen jullie een nieuwe module toegestuurd over een nieuw onderwerp met bijpassende tools, oefeningen en/of meditaties voor je kind.

Een aanmelding is voor één gezin. Als je meerdere kinderen hebt hoef je daarvoor niet extra te betalen. FreeHappyKids is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 15 jaar. 

Jullie kunnen de video's bekijken in je eigen tempo en wanneer het jullie uitkomt. Voor het slapen, uit school, in de ochtend en/of als je kind er behoefte aan heeft.

Je houdt levenslang toegang tot de cursus dus jij of je kind kunnen altijd later weer even iets terugzoeken. 

In de cursus zitten allerlei verschillende soorten tools, oefeningen en meditaties zodat jouw kind precies kan ontdekken wat fijn is en werkt voor hem of haar.

"We zijn drie weken met je kids programma bezig en we merken nu al veel verschil! Onze dochter leeft echt helemaal op. Praat meer, deelt meer ervaringen van school. Ik heb het gevoel dat haar zelfvertrouwen nu al een oppepper heeft gehad. Misschien van de herkenning? Ze gaat ook rustiger slapen en ik krijg meer knuffels :-) Ik ben zo blij dat we dit voor haar zijn gaan doen. Heel erg bedankt!"
Mama Mirjam

Als je je nu aanmeldt krijg je deze 3 bonussen erbij:

Weerbaarheid Super Training


(t.w.v. €144,-)

Hoogsensitief op School


(t.w.v. €48,-)

Kinderen Opvoeden Zonder Schreeuwen & Straffen


(t.w.v. €48,-)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Het FreeHappyKids Programma - Straks € 498

Levenslang toegang tot het volledige FreeHappyKids-Programma. In 8 modules met elk diverse video's met uitleg, energy-tools, oefeningen en meditaties, leert je kind stap voor stap omgaan met gevoelens, spanning en lastige situaties zodat het zich helemaal ontspannen en gelukkig kan voelen.

Weerbaarheid Video Serie - € 144 EUR

Effectief omgaan met Pestkoppen en vervelende opmerkingen is een video serie voor je kind die uitlegt waarom kinderen soms gemene dingen zeggen, en vooral hoe je daar in 2 stappen op een super effectieve manier mee om kunt gaan. Welke reactie het pestgedrag alleen maar erger maakt. En hoe je op vervelende opmerkingen kunt reageren zodat je je sterk en veerkrachtig voelt, en de ander stopt met gemeen doen.

Hoogsensitief op School - € 48 EUR

Veel hoogsensitieve kinderen staan op school onder hoogspanning. Het is druk in de klas, er gebeurt veel en er zijn allerlei verwachtingen. In deze gids vind je extra tips voor je hoogsensitieve kind op school en wat je als ouder kunt doen om school makkelijker te maken. Zodat je kind ontspannen naar school gaat en zich fijn voelt op school. Met tips over de leerplichtwet en ons schoolsysteem die de meeste ouders niet weten.

Kinderen Opvoeden 

zonder Schreeuwen & Straffen€ 48 EUR

Met 36 praktische tips die je gelijk toe kunt passen.
Voor ouders die hun kinderen bewust & positief willen opvoeden zonder schreeuwen en straffen. Wat zijn de meest voorkomende redenen van 'vervelend' gedrag in kinderen? Waarom reacties als 'Time-outs' uiteindelijk alleen maar meer problemen opleveren? Hoe kun je op een gezonde manier omgaan met 'lastig' gedrag die wél effectief is? En wat kun je doen voor jezelf en voor kind om rust en harmonie in huis te krijgen en je kind liefdevol meewerkt?

Totaal waarde: 738,00 EUR


Hoe zou het zijn als...

...Je kind ontspannen en gelukkig in zijn/haar vel zit

Als opgebouwde spanning afneemt en de bijbehorende uitdagingen ook. Als emotionele buien minder worden, je kind zich lekker voelt, makkelijker en dieper kan slapen en nieuwe spanning veel makkelijker kan herkennen en weer loslaten.

...Je een blij en gelukkig kind in huis hebt...

Als je kind graag meewerkt uit zichzelf en luistert en jullie balans, rust en harmonie in huis hebben. Als je vooral lekker geniet van elkaar.

...Je kind zelfvertrouwen heeft en helemaal zichzelf is

Als je een kind een sterke verbinding heeft met zichzelf. En zich helemaal veilig voelt in zichzelf en in de wereld. Als je kind helemaal zichzelf kan zijn.

...Je kind nu al de vaardigheden heeft om op een gezonde manier om te gaan met zijn of haar gevoeligheid: met prikkels, met spanning en met lastige situaties
Als je kind veel minder uitdagingen ervaart door het gevoelig zijn maar juist alle fijne eigenschappen en mooie talenten helemaal naar voren kunnen komen en ontwikkelen.

Als jullie de komende tijd 5x per week 10 minuutjes bezig gaan met de tools uit het programma dan gaan jullie dit vanzelf merken. 


Maar nu kun je meedoen voor de aanbiedingsprijs van slechts €248,-


Als je het gevoel hebt dat dit iets voor jouw kind is, dan is nu het moment om nog gebruik te maken van de speciale prijs. 

Deze cursus is nergens anders te volgen en is uniek in Nederland.

Daarnaast heb je een 30 dagen geen-verschil-geld-terug garantie.


In deze 30 dagen vanaf de start van de cursus kun je de helft van de cursus volgen. Als jouw kind de oefeningen en tools 5x per week, 10 minuutjes gaat gebruiken en je geen enkel verschil merkt, dan krijg jij je investering zonder problemen terug.


Praktische vaardigheden, tools en inzichten
waar je kind de rest van zijn of haar leven profijt van heeftAls je je nu aanmeldt kun je gelijk beginnen met de eerste module.
Elke week krijg je een nieuwe video's erbij en je houdt levenslang toegang tot het programma.

Je kunt nu nog meedoen voor de speciale prijs van € 248,- mét de 3 bonussen erbij.


Als jij meer rust en harmonie wilt voor je kind en in je gezin, maak dan gebruik van deze aanbieding van het programma. Klik hieronder op de gele knop om deel te nemen.

738,00 EUR  €248,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 5 maandelijkse termijnen van €49,60? >> Klik Hier

Ik hoop je te zien in de cursus!


Gevoelige kinderen begeleiden is niet altijd eenvoudig, maar met deze tools wordt het een stuk makkelijker en krijgen jullie al snel (nog) meer rust, harmonie en plezier in huis. 


Liefs,

   Leony

Veelgestelde Vragen

Wanneer ga ik verschil merken?

Dat verschilt. Sommige dingen zul je allicht al heel snel gaan merken, andere dingen hebben even tijd nodig. Alle effecten die ik genoemd heb zijn wetenschappelijk aangetoond en gaan uit van 5x per week 10 minuutjes. Als jullie daar tijd voor maken dan ga je echt vanzelf verschil merken.

Ouders die de cursus al volgen noemen bijvoorbeeld na 3 of 4 weken al meer rust, minder heftige buien, minder ruzie tussen kinderen, makkelijker meewerken, meer lieve gebaren van kinderen… Ik hoor heel veel over herkenning bij kinderen - dat ze zichzelf in de video’s herkennen en zich begrepen en opgelucht voelen.

Bij mijn zoontje gingen sommige dingen heel snel beter, bijna direct. Sneller en dieper in slaap vallen bijvoorbeeld. Anderen dingen duurden even. Van heel erg overspannen door school, kort lontje, niet meer tot rust kunnen komen in het weekend, etc, naar weer helemaal structureel ontspannen en zijn oude, zachte zelf met meer zelfvertrouwen duurde iets van 4 tot 6 maanden.

Mijn kind heeft soms hele heftige uitbarstingen, is dit ook geschikt voor ons?

Ja, juist! Veel gevoelige kinderen zijn ook heel temperamentvol en/of hebben een sterke wil. Alle spanning en prikkels die opbouwt kan dan soms opeens omslaan in een wilde of boze bui. Of een heftige explosie. Die deze kinderen zelf ook helemaal niet fijn vinden en vaak negatieve reacties van de omggeving oplevert.


Juist voor deze kinderen is het behulpzaam om regelmatig even helemaal tot rust te komen. Om aandacht te besteden aan hun binnenwereld en te leren voelen wanneer die spanning oploopt en hoe ze daar op een eerder moment, iets makkelijker mee om kunnen gaan. Voordat de explosie komt.

Ik weet niet zeker of mijn kind hoogsensitief is, maakt dat wat uit?

Nee, dat maakt helemaal niks uit. Het is maar een labeltje. Ik geloof daar sowieso niet zo in, maar soms is het handig om uit te leggen waar je het over hebt. Als jij je kind herkent in een van de uitspraken bovenaan de pagina of het gevoel hebt dat deze cursus jouw kind kan helpen, dan is dat genoeg.

Kan ik de cursus ook halen voor mijn puber / tiener kind?

Dat kan heel goed. De cursus is gericht op kinderen op school, vanaf ongeveer 6 tot 16 jaar. Sommige oefeningen kun je al veel jonger gebruiken. En ook voor oudere tieners zijn de oefeningen erg nuttig en fijn. De tools zijn het belangrijkste maar oudere kinderen vinden het vaak ook juist fijn om meer te begrijpen van hoe ze in elkaar zitten en hoe hun gevoelens werken etc. Juist tieners kunnen soms merken dat ze anders zijn en veel hebben aan de uitleg video's. 


Bij tieners zou ik het gewoon aan je kind zelf vragen. Als je kind zelf worstelt met gevoeligheid en openstaat voor de cursus dan zou ik het wel doen. Als je kind er niks van moet weten dan zou ik het niet doen alleen omdat je het zelf een goed idee vindt. Dat werkt doorgaans niet zo goed met pubers ;-)

Is een aanmelding per kind of voor het hele gezin?

Een aanmelding is voor één gezin. Als je meerdere kinderen hebt hoef je daarvoor niet extra te betalen.

Bij andere cursussen heb je bijv 90 dagen of een jaar toegang, hoelang houd ik toegang tot deze cursus?

Je houdt levenslang toegang tot de cursus. Dus je kunt helemaal in jullie eigen tempo door de cursus heen.
Ik vind het belangrijk dat je levenslang toegang houdt. Niet alleen voor de rust die dat geeft maar ook omdat de onderwerpen en vaardigheden in de cursus zo essentieel zijn. Zodat je altijd later weer iets terug kunt kijken of even op kunt zoeken. Stel dat er bijvoorbeeld jaren later een nieuwe uitdaging ontstaat, dan kun je altijd weer terugvallen op de cursus. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt de speciale aanbieding van het programma betalen in 5 maandelijkse termijnen van €49,60. Je betaalt de eerste termijn en kunt dan gelijk beginnen.
Klik hier om je aan te melden en te betalen in termijnen

Verhalen van ouders die al begonnen zijn

"

"Ik wil je bedanken voor deze bijzondere cursus. Na de geboorte van mijn oudste dochter wist ik meteen dat zij heel sensitief was.

Tot voorkort struggelde ik met hoe ik haar het beste kon helpen. 

Ze had veel last van prikkels, feestdagen, verjaardagen, veel behoefte aan structuur en vreselijke boze buien. Ik verdiepte me in boeken, maar vond het lastig om hier in de praktijk wat mee te doen. 


Sinds de cursus doen we dagelijks oefeningen. Het is een heel fijn en warm moment. De video's zijn heel helder met dat het visueel is, maakt dat ze  het goed begrijpen. Mijn dochter zei meteen:" ik heb grote antennes"


Ze vertellen meer over hun dag, leuke en minder leuken dingen op school. Ze zijn liever voor elkaar, minder ruzies en zorgzamer. Ook bedankte dochter me laatst omdat ik haar pyama opgevouwen had klaargelegd. Ze zei: "mama dat vind ik zo fijn, dankjewel" Zo lief!


Verder zijn er minder explosies aan emotie en gaat het ochtend ritueel makkelijker. Heel wat positieve veranderingen in een korte tijd. Ik vind het allemaal enorm inspirerend. Bedankt voor dit alles. We kijken iedere week uit naar de volgende video's."


Nikkie  - dochters 4 & 5 jaar

"

"We volgen nu 4 weken je programma en ik wilde even vertellen hoe het gaat. Mijn zoon is 8 en heel erg gevoelig met een sterke wil (veel boze buien, heftige boosheid of zijn zin doordrammen). Mijn dochter is 7 en ook heel erg gevoelig. Zij heeft veel last van prikkels op school en vaak moeite met in slaap vallen, en vaak kruipt ze later bij ons in bed.


[Zoon] had er eerst niet zo veel zin in maar hij begint er nu zelf om te vragen. Heel bijzonder.
Ik merk dat ze allebei rustiger zijn. [dochter] heeft al veel nachten lekker in haar eigen bed geslapen en ze komt wat minder moe en overprikkeld uit school. [Zoon] komt me de laatste tijd steeds vaker even een knuffel geven uit zichzelf! Hij kan nog steeds heftige gevoelens hebben maar het slaat niet meer zo vaak door. Het loopt niet meer zo hoog op. Een erg fijne ontwikkeling!


De uitlegvideo’s zijn heel helder. Soms hoor ik de kinderen er samen over praten. Het maakt wel indruk geloof ik. Op een positieve manier. Ze herkennen zichzelf ook vaak in de video’s. Ik vind ze zelf vooral ok heel handig om handvatten te hebben om met hun gevoeligheid om te gaan in ons dagelijkse leven en makkelijker woordjes te hebben om dingen te benoemen.

Super bedankt!"


Lianne - zoon 8 jaar, dochter 7 jaar

"

"Vandaag gebeurde er iets heel moois en ik moet het gewoon even met je delen. Mijn zoon van 7 en ik volgen samen je programma. Hij heeft erg veel energie en kan zich niet zo lang concentreren dus de kortere

tools werken het beste voor hem.


Hij vond de uitleg over zijn stoplicht super boeiend. Vanmiddag was hij een beetje druk en wat prikkelig en opeens riep hij: "Mama, oranje!" En rende hij de tuin in om op de trampoline te springen. Na 5 minuten kwam hij terug in huis helemaal trots op zichzelf. "Ik wist dat ik oranje was!"


Dat lijkt misschien klein maar die prikkelige buien leiden zo vaak tot heftige boosheid en botsingen bij ons. En nu had hij voor het eerst in zichzelf herkend dat hij oranje was geworden en onthouden dat hij dan even op de trampoline kan gaan springen. Hij trots, ik trots :-) Geen botsing of explosie.


Dat wilde ik even delen. Bedankt voor je prachtige cursus!"


Marjan - zoon 7

"

"Bedankt voor je prachtige cursus. We hebben er nu al zo veel aan gehad. Je legt het zo mooi simpel en duidelijk uit. Ik leer zelf ook elke week weer wat nieuws!
We doen de cursus met zijn 3en, met zoon 8 jaar en dochter 10 jaar. We zijn alle drie hoogsensitief dus je cursus was ook hard nodig bij ons haha.


De kinderen vinden het heerlijk om de oefening te doen voor het slapen. Het is echt een fijn ritueel voor ons geworden. De experimenten zijn ook fascinerend. Leuk om er op zo’n tastbare manier mee bezig te zijn.

Ik begin nu na 4 weken ook echt verschil te merken! We hebben minder botsingen. Er is meer rust in huis. De kinderen vertellen ook meer over hun dag en over hun gevoelens. Dat had ik niet verwacht! Maar erg mooi. Mijn dochter vertelde vanmiddag dat ze de tools nu ook op school gebruikt en was helemaal enthousiast dat het echt werkt :-) 


En om eerlijk te zijn voel ik me zelf ook rustiger de laatste tijd. Meer verbonden met mezelf en meer echt aanwezig met de kinderen. Echt hele mooie dingen. Nogmaals bedankt. Het heeft ons zo veel gebracht."


Fabienne - zoon 8 jaar & dochter 10 jaar

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een geen-verschil-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Al heel veel hoogsensitieve kinderen zijn het levende bewijs dat dit werkt.

Wat je nu investeert in je kind krijg je terug in rust, harmonie, meer zelfvertrouwen en vaardigheden waar jullie jarenlang profijt van hebben.


Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is dit het moment om in te stappen.

Klik op de gele knop hieronder, en ik spreek je in de eerste video!

738,00 EUR  €248,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 5 maandelijkse termijnen van €49,60? Klik Hier

© 2020, FreeHappyKids    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy     Contact