fbpx

Wat je hoogsensitieve kind niet leert op school

Een ontspannen en gelukkig kind met de “FreeHappyKids-methode”

Heeft jouw gevoelige kind soms moeite met drukte, school, prikkels of heftige gevoelens? En zou je je kind graag willen leren om daar gezond en ontspannen mee om te gaan? 

Heeft je kind soms zelf intense gevoelens of een heftige uitbarsting en zou je het fijn vinden voor je kind om meer innerlijke rust en emotionele balans te hebben?

Of... kan jouw kind soms moeilijk zelf tot rust komen of in slaap vallen, en wil je weten hoe je je kind kunt helpen ontspannen zodat dit veel makkelijker wordt?

Of... heeft je kind soms last van piekergedachtes, angstig zijn, een neiging naar perfectionisme of faalangst en wil je je kind helpen om zich zekerder, veilig en sterk te voelen van binnen?

Wil je je kind helpen opgroeien met zelfvertrouwen en het gevoel dat het helemaal oké is om te zijn wie je bent?

Lees dan even verder...

De wereld wordt steeds drukker met steeds meer prikkels. Op school, van schermen en geluiden overal, van verwachtingen die we van kinderen hebben... 


Voor kinderen die alles intens waarnemen en voelen leidt dat soms tot uitdagingen


Sensitieve kinderen zijn gevoelig voor sfeer, drukte, geluiden of voor heftige emoties - als iemand boos is bijvoorbeeld... Ze pikken overal van alles op en kunnen dat niet altijd makkelijk weer loslaten. Vaak klappen ze dicht, ontploffen op een later moment of kunnen niet goed tot rust komen en in slaap vallen.


Veranderingen en nieuwe situaties kunnen lastig zijn. Sensitieve kinderen zijn gevoeliger voor verwachtingen van anderen omdat ze die zo goed aanvoelen en kunnen veel van zichzelf vragen.


Kinderen die lekker in hun vel zitten willen graag lief doen, meewerken en behulpzaam zijn.


Maar soms voelen ze zich niet goed, hebben ze te veel spanning en dan lukt dat gewoon even niet. Als ze dan negatieve reacties krijgen op hun gedrag (ongeduld, onbegrip, afwijzing, moppers) - thuis, of op school bijvoorbeeld - dan wordt de spanning alleen maar groter.

Al deze uitdagingen leveren spanning op voor je hoogsensitieve kind

Iedereen ervaart soms spanning of stress. Dat hoort bij het leven. Gevoelige kinderen hebben dat gewoon wat sneller en veel sterker.

Het is belangrijk dat je kind regelmatig helemaal tot rust komt en alle spanning weer los kan laten.


Als je kind deze spanning niet genoeg los kan laten dan kan de spanning oplopen of vast blijven zitten. Te veel spanning leidt tot allerlei vervelende problemen:


 • boosheid of heftige uitbarstingen
 • ‘vervelend’ gedrag of negatieve aandacht vragen
 • angstig of emotioneel zijn
 • onzekerheid, perfectionisme of faalangst
 • lastig in slaap vallen, ’s nachts wakker worden of heel vroeg
 • moeilijk zelf tot rust komen
 • uitdagingen in sociale situaties
 • Snel afgeleid of moeite met concentreren op school
 • tics, verstopping, hoofdpijn, buikpijn en allerlei andere lichamelijke klachten

Gelukkig kan de "FreeHappyKids-methode" je kind daar heel goed bij helpen

Je kunt je gevoelige kind helpen om met die gevoeligheid om te gaan. Om je sterk, rustig en in balans te voelen - ook als het druk om je heen is.


In 10 minuten per dag kun je je hoogsensitieve kind de ondersteuning geven die hij of zij nodig heeft.

"Je programma is trouwens heel fijn, we merken zo'n verschil! - nu nog maar sporadisch boze buien, waar dat hiervoor vaak dagelijks was (of meerdere keren per dag). Het kaartjes spel is ook een groot succes! De favoriete oefeningen doen ze nu vaak zelf voor het slapen gaan!"
Mama Marloes

De "FreeHappyKids-methode"

Stap voor stap een ontspannen en gelukkig kind
in 10 minuten per dag

Praktische tools die je hoogsensitieve kind helpen om ontspannen, gelukkig en in balans te zijn

Speciaal voor hoogsensitieve en/of strong-willed kinderen van ongeveer 6-12 jaar
(Voor jongere kinderen (0 t/m 5 jaar) vind je hier het: FreeHappyKids JUNIOR programma)

Je kind leert in dit programma de 5 essentiële vaardigheden om om te gaan met prikkels, spanning en lastige gevoelens:


 1. Terugkomen bij jezelf. De buitenwereld even loslaten en helemaal tot rust komen
 2. Gronden. Je rustig en sterk voelen
 3. Loslaten van prikkels, spanning, piekergedachtes & vervelende gevoelens
 4. Je veilig voelen in jezelf. Een sterke binnenwereld.
 5. Omgaan met lastige situaties en uitdagingen in het moment

Je zult merken dat je kind steeds meer rust krijgt en steeds makkelijker met intense gevoelens of lastige situaties kan omgaan.


In het programma vind je video's met uitleg en inzichten maar vooral ook met veel ervaring opdoen. 


Met oefeningen, tools, meditaties en experimenten. Zodat je kind zelf gaat ervaren wat het verschil is én dat het echt werkt. 


5x per week 10 minuutjes bezig zijn met de tools en oefeningen is voldoende.


In 8 modules met elk diverse video’s met uitleg, tools, energie-oefeningen en meditaties help je je kind om tot rust te komen, spanning los te laten, om te gaan met heftige gevoelens & lastige situaties en groeit het zelfvertrouwen.


Dit is een overzicht van de 8 modules:

Klik op het plusje om te kijken wat er in elke module zit

Module 1: Je Energielichaam

We beginnen in de eerste drie modules met de basics. Hoe werken je gevoelens, hoe werkt jouw energie, hoe kun je dat voelen en hoe komt het dat je soms gevoelens van anderen voelt? Je kind leert wat het betekent als je gevoelig bent en dat heel veel kinderen dat hebben.
Je kind krijgt de eerste tools en oefeningen om tot rust te komen en spanning los te laten zodat je gelijk kunt beginnen en zo snel mogelijk verschil gaat merken.

 

Module 2: Je Binnenwereld

Gedurende de cursus leert je kind dat je een lichaam, een brein en een 'binnenwereld' hebt. In de tweede basis module praten we over je binnenwereld. Wat het precies is, hoe je daar komt en wat je er aan hebt.
We bespreken hoe er in de 'buitenwereld' vaak veel prikkels zijn of hoe je in je hoofd terecht komt waardoor je drukke gedachtes krijgt of gaat piekeren en wat je daar aan kunt doen.
Elke module heeft meerdere tools, oefeningen en een praktisch experiment om uit te proberen.

 

Module 3: Gevoelens

In deze module leert je kind meer over hoe gevoelens werken. Wat gevoelens eigenlijk zijn en wat ze nodig hebben. En hoe je met vervelende gevoelens om kunt gaan en er voor kunt zorgen dat je fijn voelt.
In het experiment van deze week kijken we of er een verband is tussen je lichaam, je brein en je binnenwereld (gevoelens). Natuurlijk heeft ook deze module weer verschillende nieuwe tools en oefeningen. 

Module 4: Gronden ~ Sterk als een boom

In deze module leert je kind op een eenvoudige manier wat gronden is. En waarom het zo belangrijk is als je gevoelig bent. Hoe je je sterk en rustig kunt voelen. Hoe je kunt gronden op makkelijke en leuke manieren. En in deze module zitten een aantal hele effectieve en krachtige tools en oefeningen om te gronden.

Module 5: Frisse Wind - Vervelende gevoelens & Loslaten

In deze module leert je kind om terug te komen bij zichzelf en aandacht te geven aan zijn of haar binnenwereld. We besteden meer aandacht aan het omgaan met vervelende gevoelens. En in de tools en oefeningen van deze week ontdekt je kind hoe je prikkels los kunt laten en hoe je snel tot rust kunt komen met de AZT-truc. 

 

Module 6: Je Brein & Je Stoplicht

In deze module leert je kind hoe je brein werkt en wat de belangrijkste taak is van je brein (jou veilig houden). We praten over het 'innerlijke stoplicht' van je brein. Bij te veel spanning gaat je stoplicht op 'rood' en neemt je overlevingsmechanisme het over: Vechten, vluchten of bevriezen.
Een heftige boze explosie is bijvoorbeeld vaak een 'vecht-reactie' van een rood stoplicht - te veel spanning. Voor kinderen bespreken we dat op een eenvoudige manier. 

We gaan ook bezig met het maken ons eigen stoplicht. Zodat je kind steeds beter en sneller gaat herkennen wanneer hij of zij 'groen, oranje of rood' is. Wat je kind dan zelf kan doen maar we gaan ook ontdekken hoe een ouder dan kan helpen of wat je kunt doen op school.

 

Module 7: Veilige Plek & Houden van Jezelf

In deze module gaat het over houden van jezelf en jezelf accepteren zoals je bent. Dat helpt bijvoorbeeld ook bij faalangst en onzekerheid. We bespreken 'Het Grote Geheim' van houden van jezelf. En in de tools n oefeningen van deze week maken we een veilige plek, oefenen we met groot zijn en je ruimte innemen en doen we een oefening die helpt als je iets van jezelf vervelend of lastig vindt.

 

Module 8: Verbinding ~ De Belangrijkste Behoefte

Verbinding voelen is de belangrijkste emotionele behoefte van kinderen. Kinderen die zich verbonden voelen, voelen zich veilig. We praten over verbinding, met anderen en met jezelf.
In deze module zitten tools, oefeningen en een experiment die bedoeld zijn om samen te doen met je kind. Om samen weer even helemaal op te laden en te ontspannen en je echt verbonden te voelen. Als jullie even een botsing hebben gehad, als je een drukke dag had of gewoon omdat het lekker en fijn is. 

 

Je kind leert in dit programma om om te gaan met prikkels, spanning en lastige gevoelens:

Terugkomen bij jezelf en bij jezelf blijven - ook als het druk is op school bijvoorbeeld

Van jezelf houden. Je rustig en sterk voelen van binnen

Loslaten - van prikkels, spanning, piekergedachtes, vervelende gevoelens of verwachtingen

Hoe je gevoelens en emoties werken én hoe je daar op een gezonde manier mee omgaat

Je zelfvertrouwen en innerlijke eigenwaarde vergroten

Je veilig voelen in jezelf: Een sterke binnenwereld en je ruimte durven innemen

Omgaan met lastige mensen, situaties en uitdagingen in het moment

Zelf je lichaam en je gevoelens tot rust brengen

Herkennen wat je voelt en wanneer je te veel spanning voelt ('oranje of rood' wordt) - wat je kind zelf kan doen op die momenten, en wat jij kunt doen als ouder om te helpen

En nog heel veel meer!

"Sinds we begonnen zijn houdt onze dochter het veel beter vol op school. En ze huilt niet meer als ze naar school gaat. In het begin wilde onze dochter niet luisteren, maar sinds een aantal weken luistert ze elke avond voor het slapengaan haar favoriete tools. Ze zegt zelf dat het hierdoor komt dat ze beter met alles kan omgaan. We zijn hier heel erg blij mee!"

Praktische informatie:

Je krijgt gelijk toegang tot het hele programma. Je kunt alle modules op volgorde doen, of de onderwerpen en oefeningen uitzoeken die het beste passen bij jouw kind

Een aanmelding is voor het hele gezin. Als je meerdere kinderen hebt hoef je daarvoor niet extra te betalen. FreeHappyKids is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar. 

Jullie kunnen de video's bekijken in je eigen tempo en waar & wanneer het jullie uitkomt. Voor het slapen, uit school, in de ochtend en/of als je kind er behoefte aan heeft.

Je houdt levenslang toegang tot de cursus. Dus jij of je kind kunnen altijd later weer even iets terugzoeken. 

In de cursus zitten allerlei verschillende soorten tools, oefeningen en meditaties zodat jouw kind precies kan ontdekken wat fijn is en werkt voor hem of haar.

Speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve en/of strong-willed kinderen van ongeveer 6-12 jaar
(Voor jongere kinderen (0 t/m 5 jaar) vind je hier het: FreeHappyKids JUNIOR programma)

"We zijn drie weken met je kids programma bezig en we merken nu al veel verschil! Onze dochter leeft echt helemaal op. Praat meer, deelt meer ervaringen van school. Ik heb het gevoel dat haar zelfvertrouwen nu al een oppepper heeft gehad. Misschien van de herkenning?

Ze gaat ook rustiger slapen en ik krijg meer knuffels :-) Ik ben zo blij dat we dit voor haar zijn gaan doen. Heel erg bedankt!"

~ Mama Mirjam

Hallo, ik ben

Leony

Sinds 2014 werk ik met gevoelige, hoogsensitieve en nieuwetijdskinderen en hun ouders over de hele wereld. 


Ik help ouders hun kind nóg beter te begrijpen en hoe je je kind kunt helpen om rust, balans & harmonie in zichzelf te vinden.


Ik ben zelf een super-sensitivo. Ik kon daar zelf destijds maar heel moeilijk mee omgaan. Het werd mijn passie om sensitiviteit en dingen als innerlijke rust & balans te gaan begrijpen.


Die passie, en alle kennis en ervaring die ik opgedaan heb, deel ik nu graag met andere ouders en met kinderen.

Mijn zoontje is ook super sensitief

En erg temperamentvol. Heel lang ging dat prima maar toen het drukker werd op school kreeg hij daar last van. Heftige buien, heel snel aangebrand, niet meer inslapen, buikpijn, hoofdpijn, nauwelijks nog tot rust komen, etc. 


Elk schooljaar werd het een beetje erger, vooral rond december en het einde van het jaar. In de vakantie kwam hij wel weer tot rust, maar de periodes dat hij overspannen was werden steeds langer en heftiger.


Als jouw gevoelige kind soms ook tegen uitdagingen aanloopt dan herken je dit misschien. 

 • Het is als ouder super lastig om te zien dat je kind het moeilijk heeft of niet lekker in z’n vel zit.
 • De emotionele buien kunnen een behoorlijk beroep doen op je geduld. 
 • Of als je avond gevuld is met een kind wat niet kan slapen dan kom je zelf ook niet meer aan je rust toe.

Uiteindelijk werd tijd om het anders aan te pakken.
Om hem te helpen en zelf leren omgaan met zijn sensitiviteit. 


Mijn zoontje is nu gelukkig weer helemaal zijn ontspannen zelf. Hij kan voelen wanneer zijn spanning oploopt, weet wanneer hij even een pauze nodig heeft en hoe hij zichzelf tot rust kan brengen. 


Hij heeft meer zelfvertrouwen, zit weer vol met creative ideeën en slapen is helemaal geen probleem meer. 


Mijn zoon is mijn motivatie voor deze cursus. Ik realiseerde me dat als hij zo veel baad heeft bij de tools die ik met hem doe, dat andere gevoelige kinderen die ook zouden moeten hebben!


Hij is ook de eerste die alle nieuwe video's test en hij heeft altijd behulpzame feedback. ("Oh mam, dat kun je echt niet zo zeggen. Dat is zo niet-cool.") 

"

Leony kan heel helder uitleggen hoe iets werkt en waarom iets werkt. Aan volwassenen en juist ook aan kinderen! Met zachtheid en humor.


De oefeningen en meditaties van Leony zijn gemakkelijk te volgen, praktisch en gewoon heel erg zinvol voor sensitieve kinderen. Ze helpen je kind om beter bij zichzelf te blijven, zichzelf te begrijpen en zelf aan te voelen wat hij/zij nodig heeft. Zo kan hij of zij ontspanning vinden in zichzelf, middenin een drukke wereld.


Deze tools gun ik ieder kind!

(en ik had ze graag vroeger zelf gehad)"

Irene Langeveld MsC. 

Orthopedagoog & Hoogsensitiviteitscoach

JE KIND HELPEN OMGAAN MET SENSITIVITEIt

De situatie met mijn zoon deed mij uiteindelijk realiseren hoe belangrijk het is om hoogsensitieve kinderen op de juiste manier te begeleiden en te leren hoe ze zelf met hun sensitiviteit om kunnen gaan


Je kunt thuis en als ouder heel veel doen, maar hoe ouder je kind wordt, hoe meer je kind in de wereld is zonder jou.
Dat is gezond en hoort erbij, maar het levert ook uitdagingen op voor je kind.

Het is heel fijn en handig als je kind zelf ook weet hoe het daar mee om kan gaan. 

 • Dat je kind om kan gaan met gevoelens, prikkels en lastige situaties. 
 • En dat je kind ook weer helemaal kan ontspannen en alle prikkels van de dag weer los kan laten.
 • Dat je kind lekker in z'n vel zit en zich veilig voelt in zijn of haar binnenwereld.
 • Dat je kind rustig in slaap kan vallen.
 • En meewerkt.
 • En je gewoon kunt genieten van elkaar...

Handig voor nu, maar ook handig voor later.

Ik was 25 voordat ik op een gezonde manier leerde omgaan met mijn sensitiviteit. En ik had er heel veel last van. Mijn zoon heeft nu op de basisschool al een betere emotie-regulatie, zelfkennis en EQ dan ik had toen ik begon met studeren.


Hoe fijn is het als je je kind nu al zulke belangrijke levensvaardigheden kunt meegeven?
Daar heeft je kind de rest van zijn of haar leven profijt van.

Praktische tools voor hoogsensitieve kinderen

Daarvoor ben ik de FreeHappyKids-Methode gaan ontwikkelen. Zodat er nu ook een cursus is die echt voor hoogsensitieve kinderen zelf is.

Een online cursus die je lekker thuis kunt doen als het jullie uitkomt. Met alle tools, oefeningen en meditaties die we hier ook gebruiken. Die ik al jaren gebruik in mijn 1-op-1 werk met kinderen. Met inzichten en uitleg video's zodat je kind zichzelf en gevoelens een stuk beter begrijpt.


Alles wat je nodig hebt om stap voor stap je hoogsensitieve kind alle vaardigheden te leren om op een gezonde en effectieve manier om te gaan met gevoeligheid, in 10 minuten per dag.

Wat andere ouders over het programma zeggen:

"

"Voor mijn zoon volg ik jouw freehappykids cursus. Mijn complimenten. Al veel ondersteuning gezocht, maar jij legt het zo fantastisch uit en met goede tools. Knap werk. 

Ik volg eerst alles en bespreek dat steeds tussendoor met hem en doe oefeningen in bed. Werkt super!"


Helga

"

Het werkt super hier en ik vond het zelf ook heel bijzonder en leerzaam. En echt toepasbaar! De explosies zijn nu al een stuk minder en vaak voelt mijn dochter zelf al aan dat ze even een pauze nodig heeft. Ze is ook opeens meer open en kan beter aangeven wat ze voelt en nodig heeft. Heel erg bedankt!"


Emilia

"

In het begin was mijn zoontje niet zo enthousiast en moest ik hem bijna omkopen om de meditaties te doen voor het slapen ;-) Maar na een tijdje klikte het opeens. Hij begon er zelf om te vragen en vindt het heerlijk. Ik heb een ander kind in huis. Zo veel meer rust en ontspanning!"


Anna

De Voordelen

Je binnenwereld leren kennen

Op school leren kinderen vooral hun hoofd te gebruiken. Bij sport hoe hun lichaam werkt. Maar waar leren kinderen over hun binnenwereld? Hoe gevoelens werken en hoe je van jezelf kunt houden?

Balans, Rust & Harmonie

Je merkt dat je kind steeds sneller en dieper tot rust komt tijdens de oefeningen. En je kind leert ook trucjes die het op andere momenten toe kan passen, bijvoorbeeld op school, als het ergens druk is of in een andere lastige situatie.


Zelfvertrouwen

Als je kind zijn of haar emoties beter begrijpt en er zelf invloed op kan hebben in plaats van er door overspoeld te worden dan geeft dat zelfvertrouwen.


Weten wie je bent, wat je voelt, wat je kunt doen en wat je nodig hebt.

Verbinding

Verbinding is de allerbelangrijkste emotionele behoefte van kinderen. Een kind wat zich verbonden voelt, voelt zich veilig.


Als je de oefeningen samen doet heb je een heel bewust moment van verbinding. Een gezonde gewoonte voor een diepe, liefdevolle connectie.

Daarnaast krijg je als je je nu aanmeldt deze 3 bonussen erbij:

Weerbaarheid Super Training

(t.w.v. €98,-)

Hoogsensitief op School


(t.w.v. €44,-)

Kinderen Opvoeden Zonder Schreeuwen & Straffen


(t.w.v. €44,-)

In totaal is dit wat je krijgt:

Het FreeHappyKids Programma   € 248

Levenslang toegang tot het volledige FreeHappyKids-Programma. In 8 modules met elk diverse video's met uitleg, energy-tools, oefeningen en meditaties, leert je kind stap voor stap omgaan met gevoelens, spanning en lastige situaties zodat het zich helemaal ontspannen en gelukkig kan voelen.

Weerbaarheid Video Serie    € 98

Effectief omgaan met Pestkoppen en vervelende opmerkingen is een video serie voor je kind die uitlegt waarom kinderen soms gemene dingen zeggen, en vooral hoe je daar in 2 stappen op een super effectieve manier mee om kunt gaan. Welke reactie het pestgedrag alleen maar erger maakt. En hoe je op vervelende opmerkingen kunt reageren zodat je je sterk en veerkrachtig voelt, en de ander stopt met gemeen doen.

Hoogsensitief op School    € 44

Veel hoogsensitieve kinderen staan op school onder hoogspanning. Het is druk in de klas, er gebeurt veel en er zijn allerlei verwachtingen. In deze digitale gids vind je extra tips voor je hoogsensitieve kind op school en wat je als ouder kunt doen om school makkelijker te maken. Zodat je kind ontspannen naar school gaat en zich fijn voelt op school. Met tips over de leerplichtwet en ons schoolsysteem die de meeste ouders niet weten.

Kinderen Opvoeden 

zonder Schreeuwen & Straffen    € 44

E-book met 36 praktische tips die je gelijk toe kunt passen.
Voor ouders die hun kinderen bewust & positief willen opvoeden zonder schreeuwen en straffen. Wat zijn de meest voorkomende redenen van 'vervelend' gedrag in kinderen? Waarom reacties als 'Time-outs' uiteindelijk alleen maar meer problemen opleveren? Hoe kun je op een gezonde manier omgaan met 'lastig' gedrag die wél effectief is? En wat kun je doen voor jezelf en voor kind om rust en harmonie in huis te krijgen en je kind liefdevol meewerkt?

“Wij deden voor onze zoon bioresonantie therapie. Dat is mooi voor de interne prikkels, maar we wilden hem juist ook leren hoe hij er zelf invloed op uit kan oefenen en hem die tools geven. Daarin vinden we jou zo sterk! Dank je wel!”

Hoe zou het zijn als...

...Je kind ontspannen en gelukkig in zijn/haar vel zit

Als opgebouwde spanning afneemt en de bijbehorende uitdagingen ook. Als emotionele buien minder worden, je kind zich lekker voelt, makkelijker en dieper kan slapen en nieuwe spanning veel makkelijker kan herkennen en weer loslaten.

...Je een blij en gelukkig kind in huis hebt...

Als je kind graag meewerkt uit zichzelf en luistert en jullie balans, rust en harmonie in huis hebben. Als je vooral lekker geniet van elkaar.

...Je kind zelfvertrouwen heeft en helemaal zichzelf is

Als je een kind een sterke verbinding heeft met zichzelf. En zich helemaal veilig voelt in zichzelf en in de wereld. Als je kind helemaal zichzelf kan zijn.

...Je kind nu al de vaardigheden heeft om op een gezonde manier om te gaan met zijn of haar gevoeligheid: met prikkels, met spanning en met lastige situaties
Als je kind veel minder uitdagingen ervaart door het gevoelig zijn maar juist alle fijne eigenschappen en mooie talenten helemaal naar voren kunnen komen en ontwikkelen.

Als jullie de komende tijd 5x per week 10 minuutjes bezig gaan met de tools uit het programma dan gaan jullie dit vanzelf merken. 


Als je je nu aanmeldt kun je gelijk beginnen.
Je krijgt gelijk toegang tot het hele programma en je houdt levenslang toegang tot het programma.


Mét de 3 bonussen erbij 
(Totale waarde samen: €434)


Deze cursus is nergens anders te volgen en is uniek in Nederland.


Als jij meer rust en harmonie wilt voor je kind en in je gezin, maak dan gebruik van deze aanbieding van het programma.


Klik hieronder op de gele knop om je aan te melden.

€ 434,-
€ 248,-

Aanbieding:  €198,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 4 of 8 maandelijkse termijnen?
Klik hier en selecteer de betaaloptie die het beste werkt voor jou.

Ik hoop je te zien in de cursus!


Wat je nu investeert in je kind krijg je terug in rust, harmonie, meer zelfvertrouwen en vaardigheden waar jullie jarenlang profijt van hebben.


Gevoelige kinderen begeleiden is niet altijd eenvoudig, maar met deze tools wordt het een stuk makkelijker en krijgen jullie al snel (nog) meer rust, harmonie en plezier in huis. 


Liefs,

   Leony

Veelgestelde Vragen

Mijn kind is nog geen 6 jaar, kan ik dit programma volgen?

Dit programma is echt ontwikkeld voor kinderen zelf. Als je kind jonger dan 6 is krijgt het waarschijnlijk nog niet alles mee. Maar, er is nu ook een FreeHappyKids JUNIOR programma, voor kinderen van 0 t/m 5 jaar en hun ouders. Je kunt er hier alles over lezen: JUNIOR programma

Wanneer ga ik verschil merken?

Dat verschilt. Sommige dingen zul je allicht al heel snel gaan merken, andere dingen hebben even tijd nodig. Alle effecten die ik genoemd heb zijn wetenschappelijk aangetoond en gaan uit van 5x per week 10 minuutjes. Als jullie daar tijd voor maken dan ga je echt vanzelf verschil merken.

Ouders die de cursus al volgen noemen bijvoorbeeld na 3 of 4 weken al meer rust, minder heftige buien, minder ruzie tussen kinderen, makkelijker meewerken, meer lieve gebaren van kinderen… Ik hoor heel veel over herkenning bij kinderen - dat ze zichzelf in de video’s herkennen en zich begrepen en opgelucht voelen.

Bij mijn zoontje gingen sommige dingen heel snel beter, bijna direct. Sneller en dieper in slaap vallen bijvoorbeeld. Anderen dingen duurden even. Van heel erg overspannen door school, kort lontje, niet meer tot rust kunnen komen in het weekend, etc, naar weer helemaal structureel ontspannen en zijn oude, zachte zelf met meer zelfvertrouwen duurde iets van 4 tot 6 maanden.

Mijn kind heeft soms hele heftige uitbarstingen, is dit ook geschikt voor ons?

Ja, juist! Veel gevoelige kinderen zijn ook heel temperamentvol en/of hebben een sterke wil. Alle spanning en prikkels die opbouwt kan dan soms opeens omslaan in een wilde of boze bui. Of een heftige explosie. Die deze kinderen zelf ook helemaal niet fijn vinden en vaak negatieve reacties van de omggeving oplevert.


Juist voor deze kinderen is het behulpzaam om regelmatig even helemaal tot rust te komen. Om aandacht te besteden aan hun binnenwereld en te leren voelen wanneer die spanning oploopt en hoe ze daar op een eerder moment, iets makkelijker mee om kunnen gaan. Voordat de explosie komt.

Ik weet niet zeker of mijn kind hoogsensitief is, maakt dat wat uit?

Nee, dat maakt helemaal niks uit. Het is maar een labeltje. Ik geloof daar sowieso niet zo in, maar soms is het handig om uit te leggen waar je het over hebt. Als jij je kind herkent in een van de uitspraken bovenaan de pagina of het gevoel hebt dat deze cursus jouw kind kan helpen, dan is dat genoeg.

Kan ik de cursus ook halen voor mijn puber / tiener kind?

Dat kan heel goed. De cursus is gericht op kinderen op school, vanaf ongeveer 6 tot 16 jaar. Sommige oefeningen kun je al veel jonger gebruiken. En ook voor oudere tieners zijn de oefeningen erg nuttig en fijn. De tools zijn het belangrijkste maar oudere kinderen vinden het vaak ook juist fijn om meer te begrijpen van hoe ze in elkaar zitten en hoe hun gevoelens werken etc. Juist tieners kunnen soms merken dat ze anders zijn en veel hebben aan de uitleg video's. 


Bij tieners zou ik het gewoon aan je kind zelf vragen. Als je kind zelf worstelt met gevoeligheid en openstaat voor de cursus dan zou ik het wel doen. Als je kind er niks van moet weten dan zou ik het niet doen alleen omdat je het zelf een goed idee vindt. Dat werkt doorgaans niet zo goed met pubers ;-)

Is een aanmelding per kind of voor het hele gezin?

Een aanmelding is voor één gezin. Als je meerdere kinderen hebt hoef je daarvoor niet extra te betalen.

Bij andere cursussen heb je bijv 90 dagen of een jaar toegang, hoelang houd ik toegang tot deze cursus?

Je houdt levenslang toegang tot de cursus. Dus je kunt helemaal in jullie eigen tempo door de cursus heen.
Ik vind het belangrijk dat je levenslang toegang houdt. Niet alleen voor de rust die dat geeft maar ook omdat de onderwerpen en vaardigheden in de cursus zo essentieel zijn. Zodat je altijd later weer iets terug kunt kijken of even op kunt zoeken. Stel dat er bijvoorbeeld jaren later een nieuwe uitdaging ontstaat, dan kun je altijd weer terugvallen op de cursus. 

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. Je kunt het programma betalen in 4 of 8 maandelijkse termijnen. Je betaalt de eerste termijn en kunt dan gelijk beginnen.

Meer ervaringen van ouders die al begonnen zijn

"

"Ik wil je bedanken voor deze bijzondere cursus. Na de geboorte van mijn oudste dochter wist ik meteen dat zij heel sensitief was.

Tot voorkort struggelde ik met hoe ik haar het beste kon helpen. 

Ze had veel last van prikkels, feestdagen, verjaardagen, veel behoefte aan structuur en vreselijke boze buien. Ik verdiepte me in boeken, maar vond het lastig om hier in de praktijk wat mee te doen. 


Sinds de cursus doen we dagelijks oefeningen. Het is een heel fijn en warm moment. De video's zijn heel helder met dat het visueel is, maakt dat ze  het goed begrijpen. Mijn dochter zei meteen:" ik heb grote antennes"


Ze vertellen meer over hun dag, leuke en minder leuken dingen op school. Ze zijn liever voor elkaar, minder ruzies en zorgzamer. Ook bedankte dochter me laatst omdat ik haar pyama opgevouwen had klaargelegd. Ze zei: "mama dat vind ik zo fijn, dankjewel" Zo lief!


Verder zijn er minder explosies aan emotie en gaat het ochtend ritueel makkelijker. Heel wat positieve veranderingen in een korte tijd. Ik vind het allemaal enorm inspirerend. Bedankt voor dit alles. We kijken iedere week uit naar de volgende video's."


Nikkie  - dochters 4 & 5 jaar

"

"We volgen nu 4 weken je programma en ik wilde even vertellen hoe het gaat. Mijn zoon is 8 en heel erg gevoelig met een sterke wil (veel boze buien, heftige boosheid of zijn zin doordrammen). Mijn dochter is 7 en ook heel erg gevoelig. Zij heeft veel last van prikkels op school en vaak moeite met in slaap vallen, en vaak kruipt ze later bij ons in bed.


[Zoon] had er eerst niet zo veel zin in maar hij begint er nu zelf om te vragen. Heel bijzonder.
Ik merk dat ze allebei rustiger zijn. [dochter] heeft al veel nachten lekker in haar eigen bed geslapen en ze komt wat minder moe en overprikkeld uit school. [Zoon] komt me de laatste tijd steeds vaker even een knuffel geven uit zichzelf! Hij kan nog steeds heftige gevoelens hebben maar het slaat niet meer zo vaak door. Het loopt niet meer zo hoog op. Een erg fijne ontwikkeling!


De uitlegvideo’s zijn heel helder. Soms hoor ik de kinderen er samen over praten. Het maakt wel indruk geloof ik. Op een positieve manier. Ze herkennen zichzelf ook vaak in de video’s. Ik vind ze zelf vooral ok heel handig om handvatten te hebben om met hun gevoeligheid om te gaan in ons dagelijkse leven en makkelijker woordjes te hebben om dingen te benoemen.

Super bedankt!"


Lianne - zoon 8 jaar, dochter 7 jaar

"

"Vandaag gebeurde er iets heel moois en ik moet het gewoon even met je delen. Mijn zoon van 7 en ik volgen samen je programma. Hij heeft erg veel energie en kan zich niet zo lang concentreren dus de kortere

tools werken het beste voor hem.


Hij vond de uitleg over zijn stoplicht super boeiend. Vanmiddag was hij een beetje druk en wat prikkelig en opeens riep hij: "Mama, oranje!" En rende hij de tuin in om op de trampoline te springen. Na 5 minuten kwam hij terug in huis helemaal trots op zichzelf. "Ik wist dat ik oranje was!"


Dat lijkt misschien klein maar die prikkelige buien leiden zo vaak tot heftige boosheid en botsingen bij ons. En nu had hij voor het eerst in zichzelf herkend dat hij oranje was geworden en onthouden dat hij dan even op de trampoline kan gaan springen. Hij trots, ik trots :-) Geen botsing of explosie.


Dat wilde ik even delen. Bedankt voor je prachtige cursus!"


Marjan - zoon 7

"

"Bedankt voor je prachtige cursus. We hebben er nu al zo veel aan gehad. Je legt het zo mooi simpel en duidelijk uit. Ik leer zelf ook elke week weer wat nieuws!
We doen de cursus met zijn 3en, met zoon 8 jaar en dochter 10 jaar. We zijn alle drie hoogsensitief dus je cursus was ook hard nodig bij ons haha.


De kinderen vinden het heerlijk om de oefening te doen voor het slapen. Het is echt een fijn ritueel voor ons geworden. De experimenten zijn ook fascinerend. Leuk om er op zo’n tastbare manier mee bezig te zijn.

Ik begin nu na 4 weken ook echt verschil te merken! We hebben minder botsingen. Er is meer rust in huis. De kinderen vertellen ook meer over hun dag en over hun gevoelens. Dat had ik niet verwacht! Maar erg mooi. Mijn dochter vertelde vanmiddag dat ze de tools nu ook op school gebruikt en was helemaal enthousiast dat het echt werkt :-) 


En om eerlijk te zijn voel ik me zelf ook rustiger de laatste tijd. Meer verbonden met mezelf en meer echt aanwezig met de kinderen. Echt hele mooie dingen. Nogmaals bedankt. Het heeft ons zo veel gebracht."


Fabienne - zoon 8 jaar & dochter 10 jaar

€ 434,-
€ 248,-

Aanbieding:  €198,-

(eenmalige betaling)

Betaal je liever in 4 of 8 maandelijkse termijnen?
Klik hier en selecteer de betaaloptie die het beste werkt voor jou.

© 2020, FreeHappyKids    Algemene Voorwaarden &  Privacy policy     Contact